ITALIENSK MUSIK, ITALIENSKA FILMER, ITALIENSKA BÖCKER, ITALIENSK LEVANDE MUSIK
EDILINGUAS DISTRIBUTÖR I SVERIGE OCH HELA SKANDINAVIEN

Seguici su Facebook

Sök i vår katalog:


Köpvillkor

Allmänt
Piccola Serenata säljer böcker, DVD, VHS, CD, CD-ROM via internet till privatpersoner, företag och offentlig förvaltning i Sverige och utomlands. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du samtycker till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister. 

Beställning 
Varorna beställs via internet på piccolaserenata.se. Om du får problem är du välkommen att skicka e-post till oss.
En beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. 
Priser
Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering. 

Frakt
Fraktavgiften varierar beroende på beställningens storlek. Den räknas in i betalningssumman. 

Kunduppgifter 
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella. 
Vi garanterar att ingen annan än vi använder uppgifterna för marknadsföring. Vi säljer till exempel inte e-postadresser. 

Leverans
Piccola Serenata levererar till adresser i Sverige och utomlands. 
Ditt paket skickas som brev eller paket beroende på vikt. Paket skickas med Posten och hämtas på ditt vanliga utlämningsställe. 

Betalning
Kortbetalning Betalningen sker via betalningstjänsterna Paypal. När du går till betalningen dirigeras du automatiskt mot de två respektive webbsidor, där du också kan läsa om säkerhetsåtgärder. Som kund har du skyldighet att se till att det finns pengar på ditt konto när köpesumman dras. Om kontot inte har täckning eller om det av annan anledning inte går att dra pengarna har Piccola Serenata rätt att inte godkänna beställningen.
Varorna skickas till dig så fort betalningen är registrerad. 

Faktura 
Det finns möjlighet att betala mot faktura, under förutsättning att du kontaktar oss på info@piccolaserenata.se och efter sedvanlig kreditkontroll. 

Ångerrätt och retur
Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Det är viktigt att du bifogar ett brev där ditt namn och din adress står så att vi vet vad returen gäller. Vi gör en återbetalning till dig när vi mottagit returen. Maila i sådana fall information om din bank och ditt kontonummer till info@piccolaserenata.se och meddela vilken/vilka varor du kommer att returnera. 

Returadressen är:
Piccola Serenata
Värmlandsvägen 376
123 48 Farsta
Sverige

Returporto enligt Postens portotabell betalas av kunden. 
Reklamation
För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta vår kundtjänst omgående på info@piccolaserenata.se.KUNDVAGN

Carrello
0 Producera
Totalt: 0 Kr

Katalog

Catalogo BÖCKERBÖCKER
Catalogo DVDDVD
Catalogo EDILINGUAEDILINGUA
Catalogo LäromedelLÄROMEDEL
Catalogo MusikMUSIK
Catalogo VHSVHS

InloggningPersonuppgifter

Följ oss på

Seguici su Facebook